torsdag 16. oktober 2008
Levende mat på Universitetsplassen/living food at Universitetsplassen
verdens beste råvarer er norske sa Paul Bocuse i Stavanger i år, skalldyra er i hvertfall bra
the world's best raw material is norwegian, said Paul Bocuse earlier this year in Stavanger, the shellfish sure are good, anyhow
et mer flerkulturelt samfunn fører til at det må dyrkes mange for oss nye grønnsaker, dette er fra en gård i Larvik
a more multicultural society means that we have to grow new vegetables, these are from a farm in Larvik
men grønnkål er tradisjonell og norsk, men det dyrkes lite av den. Den ser jo god ut, men hvordan bruker man den? I denne bloggen er det noen tips, jeg tror de er bedre enn stuing lagd med margarin (huff)
but borecole is traditional and norwegian, though it is seldom grown here. It sure looks good, but how to use it? In this blog there are some tips, I think they are better than stew based on margarine (ugh!)
jeg mener å huske at denne poteten heter blå pimpernell, men nå finner jeg ikke den på nettet, så jeg er ikke helt sikker på hva det er
I think I remember that this is blue pimpernell, but I can not find it on the net, so I am not so sure anymore
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar