lørdag 21. februar 2009

Langbeint sjonglør / long-legged juggler


på bussvinduet i går morges, sett av telefonen min (egentlig liker jeg ikke å si hva jeg ser i sånne bilder, men her kunne jeg ikke la være). Litt uskarpe bilder, håper dere tåler det

at the bus window yesterday morning, seen by my mobile (I do not really want to tell what I see in pictures like these, but here I could not resist). Not exactly sharp pictures, hope you can stand it

7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Å - så stilig! Det ser virkelig ut som en sjonglør! Godt sett!

Anne-Sophie sa...

Kjempeflott fanget! Isen lager mange fine mønstre og figurer.

arne sa...

Takk skal dere ha, det er veldig gøy å oppdage sånne figurer

Rune sa...

Så stilig den var, ingen tvil om at han sjonglerer :o) Det var flott observert Arne. Bilde nr to ser jeg en skihopper i, dog litt i løse deler kanskje, hehe, men det ser ut til å være skikkelig bred Bokløvstil han har.

arne sa...

Når du sier det, så kan jeg også se en v-stil der, Rune.

Ståle sa...

Dette syns jeg er ufattelig godt fanget. De fleste av oss ville bare sett trøtt ut av vinduet, men her finner du små ismennesker som heftig utfolder seg i fysiske krumspring. Den første var tydeligvis en sjonglør, men nr 2 da? En av de gamle fotballmestre, Pelé, f.eks., som fyrer av et skudd lukt i retning av hjørnet? At du får et fotballuinteressert vesen som meg til å tenke fotball sier noe om fantasikraften i bildene dine ;-)

arne sa...

Takk skal du ha, Ståle.

Det er jo helt tilfeldig hvor man får plass (hvis får sitte, da), og det var jo den lille telefonen min som oppdaget isfigurene, da.

Pelé, ja, er med på den..