tirsdag 3. mars 2009

Indre Oslofjord / inner Oslo Fjord


sist lørdag, og jeg ser at snøen fra gatene har havna her, skitten og sikkert full av tungmetaller og andre giftigheter. Jeg liker det ikke. Trodde heller ikke det var lov lenger. Snørydding i masse gater denne uka, sjekk her.

last saturday, and I see that the snow from the streets has been dumped here, dirty and surely full of heavy metals and poisonous elements. I do not like it. And I thought it was forbidden. Heavy snow cleaning this week, check here.


snø, sett gjennom en båt

snow, seen through a boat


og noen ord på rogalandsk(?) til ettertanke

and a few words on reflections

7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Må si du fanget dette flott,skulle tro "ord til ettertanke" var spesielt tiltenkt nettopp det du sier...

Trodde ikke det var lov å hive snø på sjøen jeg!? Er det noe de har begynt med fordi plassene de bruker er fulle? I alle fall; det er betenkelig og jeg liker det ikke jeg heller!

Anne-Sophie sa...

Flotte bilder fra havneområdet! Jeg var nede ved Innvik/Operaen for noen dager siden og så at det var ikke pent utover mot containerhavna.
Som Valkyrien trodde også jeg at det ikke er lov å dumpe snø i havnebassenget lenger.

arne sa...

Så vidt jeg har lest meg til, er det fortsatt forbud mot dumping av snø i havnebassenget (fant en lenke, legger den i blogginnlegget), men så er visst deponiene de har på land fulle og de har tatt seg til rette her.

Og så er det full snørydding i masse gater denne uka.

Rune sa...

Flotte bilder Arne! Ser de gjør det samme her i Drammen, men her er det pålegg om at snøen skal være ren leste jeg. Så snø som er skitten skal ikke dumpes i elva. Var nede her om dagen og så de tømte for harde livet, og det så faktisk ut til at snøen var ren og pen der den fløt forbi meg. Men hvem kontrollerer det liksom... og det kan vel se ut til at den kontrollen ikke har vært der du var.

Ståle sa...

Deilige stemninger i disse bildene dine. Ser ut til at våren begynner å nærme seg i Oslo også :-)
Det bildet av snøen gjennom en båt var utrolig stilig. Flott tenkt og komponert :-)

Ståle sa...

Ser forresten at etterdønninger av Stavangers kulturhovestadsår har funnet veien til Oslo havn - på det siste bildet :-)

arne sa...

Takk skal dere ha.

Rune, jeg ser i avisen i dag at FrP forsvarer dumping av snø i indre Oslofjord, den er relativt ren sier de, ser ikke akkurat sånn ut for meg.

Da skjønner jeg meldingen på det siste bildet, Ståle. Har det skjedd noe ennå?