fredag 3. april 2009

Så denne i dag / saw this today


da jeg var på jobb her på Økern, veien du ser er Østre Aker vei

I was working here at Økern, the road you see is Østre Aker vei

6 kommentarer:

Rune sa...

Har studert mange av bildene du/dere legger ut av både tagging og de mer kunstneriske utgavene,må si det er ganske utrolig hva de klarer å skape med noen bokser spraymaling. Er jo nesten mindre søl på dem enn når man maler med rulle hjemme :)

Anne-Sophie sa...

Jeg synes de pynter opp der. :-)
Fint at du poster bilder av dem.

arne sa...

Ja, de måtte til og med male på rennestriper.

Har observert flere sånne piecer rundt omkring, men jeg sitter da oftest bak et ratt så det er litt vanskelig å få tatt bilder.

Anne-Sophie sa...

Et godt argument for å la bilen stå. ;-)

Ståle sa...

Herlig! Denne typen grafitti har jeg sansen for. Men hva står det egentlig der?
Når jeg virrer rundt i verden, fanger ofte slik grafittikunst blikket mitt. En de av grafittikunstnerne kunne nok ha blitt anerkjente hvis de hadde begitt seg ut på en mer "anerkjent" scene. Utrolige detaljer og kreative uttrykk de ofte har. Jeg syns det er ille at de ofte blir ødelagt av tagging.

arne sa...

Sant nok, Anne-Sophie, bortsett fra at jeg måtte bruke jobbens bil for å komme hit. Dette er et sted man ikke går til, med mindre man bor et sted i nærheten (det er et nokså rent industriområde med mye byggevirksomhet, vanskelig å finne). Prøvde forresten å starte bilen min i går, etter at den har stått i nesten en måned igjen, flatt batteri!

Ståle, så vidt jeg kan se, står det Garage der, antar at det er det lille musikklokalet i Grensen i Oslo sentrum.