torsdag 7. mai 2009

Kobert


hadde jeg ikke hørt eller hørt om før de spilte på Victoria forrige torsdag

I had neither heard or heard of, before they played at Victoria last thursday


Kobert er en trio, vokal, hammondorgel og trommer, og spiller musikk i grenselandet mellom jazz og eksperimentell pop. Svært langt fra listepop, forresten. Vokalisten, Ingrid Lode, er spennende, syns jeg. Fin, uttrykksfull stemme. Mange av tekstene var av Emily Dickenson.

Kobert is a trio, vocal, hammond organ and drums. The music is a mix of jazz and experimental pop. Very far from commercial pop, though. The vocalist, Ingrid Lode, is exciting, I think. Nice, expressive voice. Many of the lyrics were by Emily Dickenson.


Daniel Formo, orgel og Erik Nylander, trommer

Daniel Formo, organ and Erik Nylander, drums


dette skulle vært et plateslipp, men den blir ikke ferdig før til høsten.

they were supposed to release a record, but it will not be finished before the autumn.

7 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

De har jeg ikke hørt om før. Bildene dine formidler som de alltid gjør Arne :)

__
Takk for kommentar, ja det er strøm i gjerdet, men ingen okse å se, men den dukker vel ikke opp før man går inn der, hehe.

arne sa...

hehe, da kommern sikkert løpende!

Ingrid Lode sa...

Hei! Var det du som var med Turid på konserten? Bildene er veldig bra tatt for livebilder å være! Er det mulig å få kjøpe dem eller få bruke dem..? Ingrid Lode

Ingrid Lode sa...

Kontakt meg på navnet mitt i ett ord @gmail.com!

arne sa...

Ingrid, så hyggelig at du likte bildene. Jeg sender deg en mail(men antakelig ikke før søndag).

dang sa...

har ikke hørt om de før, men det høres ut som som det er bra musikk! og fine bilder også forresten. alltid en utfordring å ta fine konsertbilder...

arne sa...

Det er gøy å ta konsertbilder, men man er ofte litt låst mht hvor du kan stå (skulle f.eks. gjerne vært på scenen for bakfrabilder mot publikum). Og så er det en liten utfordring i det å ikke forstyrre for mye, verken musikerne eller publikum. Og det gjelder å ta MANGE bilder, kommer gjerne hjem med 3-400 bilder etter en kveld.

Og selvfølgelig bevegelsesuskarphet ved lite lys og dermed lang lukkertid. Har gått litt over til det store kameraet (Nikon D80) fordi det tåler høyere ISO enn Lumixen. Men det kan jo bli ganske fint også.