fredag 19. mars 2010

Nå igjen / again


etter at regnet er i ferd med å fjerne den siste rest av skitten snø i gatene (og våren er i anmarsj!), har Oslo Vei bestemt seg for at snøen enda en gang (ikke veldig lenge siden sist) skal fjernes mekanisk. Hadde de ventet til snøen forsvant av seg selv, et par uker kanskje, kunne de spylt gatene her ved Bislett rene med én gang. Så hadde vi gateparkerere sluppet å fjerne bilene (og lete lenge etter et sted å parkere) to ganger.

after the rain makes the rest of the dirty snow disappear, Oslo Vei has decided to once more to remove the snow mechanically (not very long since last time). If they had waited only a few weeks maybe, they could have cleaned the streets here at Bislett and we street-parking car owners would have to remove the car and seek a new place to park only once.

7 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Ingen overraskelse at to eller tre ting ikke kan gjøres på en gang i stat og kommune, hehe. Forunderlig for oss andre som ser på at de ikke har mer logisk sans enn de utøver, men det er kanskje forskjellige budsjett det går på? Rart er det.

Riktig god helg Arne.

arne sa...

Ja. Det var lissom så lite snø igjen..

Anne sa...

Ja :-) i flytter nok mye unødvendig. Har nok hatt tanken i hodet jeg også denne uka, selv om det bare er en gårdsplass det er snakk om :-) for etter dager med slit og svette kom regnet vettu..., og nå er det nesten bart igjen!! men mne hvem kunne vite, ikke akkurat gift med en meterolog eller...

God helg til deg Arne

Ståle sa...

Her i bartebyen gjorde de det samme for noen uker siden. Og da var det bare deilig å få bort all ishard snø. Og for to uker siden var det nesten bare vår og alt var fryd og gammen. Og så kom Kong Vinter sterkt tilbake med dagevis med hvit nedbør. Nå er den på vei bort av seg selv, heldigvis, og bydriften har latt den få ta kvelden helt på egen hånd.
Stakkarene i Tigerstaden kan kanskje lære av de litt lenger nord?
Fine toner i bulldoserbildet ditt, Arne.
God helg til deg!

arne sa...

Ja, Ståle, hadde de bare gjort det for noen uker siden, hadde det vært litt mening i det. Nå hadde jo nesten alt smeltet/regnet bort.

Så er det å sjekke yr.no (som er en brukbar reservemeteorolog, Anne), og det kan nok komme snø igjen!

God helg til dere alle.

Anne-Sophie sa...

Du slipper å ergre deg over sånt dersom du kvitter deg med bilen din. Anbefales! ;-)

arne sa...

Jeg har tenkt tanken mange ganger denne vinteren, Anne-Sophie. Nå har jeg nettopp betalt forsikring og årsavgift, så jeg får nok bruke bilen denne sommeren også. Men til høsten kan det hende den blir solgt, jeg klarer meg faktisk helt ok uten!