tirsdag 2. mars 2010

Nydelig vær, mildt og godt / beautiful weather, nice and mild


men pass på, det er nå det er virkelig farlig. Mange nye istapper, samt masse snø vil smelte fra takene og havne på fortauene, livsfarlig. I fjor ble istappene fjernet på denne måten mens vi fremdeles skrev februar, i år har jeg nesten ikke sett noe sånt arbeid. Bare disse evindelige varslene om fare for takras, det har gått inflasjon i disse i år.

but watch out, now it is really dangerous. Lots of new icicles and tons of snow on the rooftops will melt in the sun and fall down on the pavements, perilous! Last year the icicles were removed like this, this winter I have not seen a singular crane. Just all these signs that tells us to watch out, too many of them.


en liten fakkel er heller ikke nok

a single torch is not enough


og snøen som smelter blir til vann, og ikke alle bilister er like hensynsfulle, dette er i Ullevålsveien, rett ved Vår Frelsers Gravlund

and melted snow turns to water and not all motorist are considerate, this is Ullevålsveien, close to Vår Frelsers Gravlund

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

De istappene så skikkelig skumle ut.Har observert at det er nok av det slaget rundt i byen her også.Litt av et blinkskudd du fikk med den sølesprutende bilden.
Ha en fin onsdag:)

arne sa...

Glad jeg ikke gikk på fortauet akkurat der! Men jeg sto jo og ventet en stund på det bildet, de aller fleste bilister var virkelig hensynsfulle.

Anne sa...

Istappene var i grunn som de flotteste kunstverk jo, har du sett egentlig så vakkert, både mot murveggen og de på bilde nder ser jo som om de er skjært jo :-0

Det siste, he he og så maser hele bloggverden om at de gleder seg til våren, ha fint ja... Litt sarkastisk i stemmen, vetr det, men de sorte veiene og alt søplet som åpenbarer seg... vakkert??

arne sa...

Selvfølgelig er det fint med snø, Anne, men jeg er jo som du vet en av dem som vil ha vår. Er lei av kuldegrader!