mandag 17. februar 2014

Nå haster det

hvis du vil se islabyrinten i Botanisk, den har smelta nesten helt vekk og har sperrebånd rundt seg for at folk ikke skal få isblokker over seg der inne. Heldigvis var det sol i dag, sånn at dere får litt inntrykk av åssen det er der nå

7 kommentarer:

UnniFonn sa...

Hei! Fine bildet av den forsvinnende labyrinten. Våren stikker hodet frem under isen..Det ble ikke flere bilder på meg derfra, har bare de jeg tok da jeg møtte deg ved labyrinten for noen uker siden. Fin blogg du har, - jeg prøver å lage blogg men får det ikke til. Bilder og tekst kommer ikke dit jeg vil ha dem..

UnniFonn sa...

Har skrevet en kommentar...den ble borte. Men fin blogg du har. Og fine bilder fra den forsvinnende borgen.

arne sa...

Takk skal du ha, Unni.

Kommentarene er her, de. Men det er ikke så vanskelig å få i gang en blogg, jeg kontakter deg på mail

UnniFonn sa...

Veldig glad hvis du kan det. Jeg har prøvd lenge og har nok fått igang noe, men det blir ikke sånns om jeg vil ha det. Jeg har kalt den "Ouraniafoto.blogspot.com" men ingenting stemmer der. Nå ser jeg at begge kommentarene er her...mystisk. Den første forsvant fra mitt system, så skrev jeg en ny kortere... og så er begge her. Ting lever sitt eget liv.

arne sa...

Jeg har svart deg på mail, Unni

UnniFonn sa...

Jeg har også mac, HELT NY, den bruker Safari som nettleser (?)... Har ikke fåt mail men den kommer kanskje. Tar ofte lang tid før mailer kommer. Og enda lengre tid før de kan åpnes. Har tenkt at det handler om mac-særheter..

arne sa...

Jeg har svart deg på mail nå også, men det er jo synd hvis du ikke får lest den. Det skulle jo ikke ha noe å si at du bruker Safari. Ta kontakt med en mac-ekspert.