mandag 9. februar 2009

Jeg har fått en pris! / I have got an award!


Kreativ Blogger, som jeg har fått av Rune i Bildebloggen. Tusen takk, Rune! Mens dere beveger dere til Runes flotte himler over Drammen, feirer jeg med en sommerlig forglemmegei.

Creative Blogger, which I got from Rune in Bildeblogggen. thank you very much, Rune! And while you move to Rune's beautiful Drammen skies, I celebrate with a touch of summer, forget-me-not.

6 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Gratulerer så mye Arne! Det er deg vel unt! Dine bilder er alltid interessante å følge, lærer mye om Oslo jeg ikke visste, også i det du skriver!
Trodde først du hadde postet et bildet du hadde tatt idag - og begynte å lure på hvor i alle dager de blomstene vokser i disse dager!

arne sa...

Takk skal du ha!

Forglemmegeiene er fra i sommer, det var egentlig for å minne oss alle om at varmen helt sikkert kommer tilbake.

Siw Aina sa...

Gratulerer med award. jeg har kost meg i bloggen din, og bildene dine er utrolig flotte. Liker alle de spennende vinklene, det er noe jeg aldri tenker på...

arne sa...

Tusen takk skal du ha, Siw Aina, og velkommen til bloggen min!

Rune sa...

Hei Arne. En vel fortjent pris jeg var heldig å få dele med deg. Alltid hyggelig å komme på besøk her. Takk for hyggelige kommentarer og hilsener :o)

arne sa...

Takk igjen, Rune.

Du ser at jeg ikke har limt inn selve prisen, det er fordi jeg har bestemt meg for at alle bildeelementer på bloggen skal være bilder som jeg har tatt sjøl, og tekst som jeg har funnet på selv. Alt annet lenker jeg til i teksten. Som til bloggen din.