mandag 28. desember 2009

Julaften (reisebilder) / Christmas eve (travel pictures)


først fra bussvinduet på vei til Tjøme i et skikkelig snøvær, vanskelige kjøreforhold

first from the bus window on my way to Tjøme, really snowy weather and difficult driving conditions


da jeg kom fram, var det for mørkt for å ta den tradisjonelle julaftensturen i det herlige landskapet ved Verdens Ende (sånn var det i fjor), vi lagde snølykt som blåste ut hele tiden

to late to take the traditional Christmas Eve walk in the beautiful nature close to Verdens Ende (this is form last year), we lit a snow torch which the wind put down all the time


og hjem igjen første juledag i et enda verre snøvær, vi lå bak disse to brøtebilene nesten hele E18 til Drammen

and back home Christmas Day in an even heavier snowfall, we drove behind these two snow plows almost all E18 from Tønsberg to Drammen


men vi rakk en tur i Moutmarka før vi dro, mer om det i neste innlegg

but we managed to do a trip to Moutmarka before we left, more of that in the next post

4 kommentarer:

Anne sa...

Hei vennen og God Jul til deg Arne.

Ditt første bilde her var jo kjempestilig da, skikkelig flott selv om det ble tatt i fart. Fikk en sånn stilig ettekt liksom :-)

Jo, ja, vi ser på tv og leser i aviser at det er et lite snlkaos der nede, men vi nord for Dovre vet du, vi ler litt og vi da... Oslofolk, tenker vi, makan til hjelpesløsher fro en liten halvmeter... Lov å erte litt vel??

Godklem til deg.

arne sa...

Det var litt ok å ta buss, for da fikk jeg endelig sjans yil å ta noen av de bildene jeg ser når jeg er ute og kjører (og selvfølgelig aldri har tid til å stoppe for å ta!).

Ja bare ert, Anne, det er klart vi her nede har godt av det!

Stor romjulsklem tilbake!

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er fordelen med å ta buss, man får sett enda mer og muligheten til å ta bilder :) Ofte så tenker jeg at der skulle jeg hatt et bilde, men så har man ikke så mange mulighetene til å stoppe alltid heller. Kanskje buss blir løsningen på neste tur. Det var litt av et vær på de dagene der også, var nedover 23. og på andre dag, ikke mye å skryte av den jobben som var gjort, men på kvelden andre dag var det heldigvis blitt bra å kjøre der igjen. Snølykten deres har jeg sansen for :)

arne sa...

Snølykta slukket i ett sett, enten av en snøball som smeltet og falt ned på fakkelen, ellers var det vinden. Vi ga opp etter hvert..