lørdag 15. november 2008

Er det ikke?/isn't it?


Pushwagner på veggen i Ingens gate? Det ligner. Men poenget mitt var å vise fisk. Både her og i Tøyengata, gamle Kielland Fabrikker, dropsfabrikken (rett bak meg ligger Galleri Map, har hatt fine fotoutstillinger, mest rock. Ikke utstilling akkurat nå, men neste torsdag blir det tilbakeblikk på de siste utstillingene, anbefales!). Men nå er altså tema fisk.

Pushwagner on the wall in Ingens gate? It is pretty alike. But my meaning was to show fish. Both here and in Tøyengata, old Kielland Fabrikker, the candy factory (behind me lies Galleri Map, with its nice photo exhibitions, mostly rock. Nothing just now, but next thursday there will be a retrospect of the last exhibitions (Jokke, Turboneger etc, recommended!) But now the subject is fish.


på en vegg nær Mostranda på Tjøme

on a wall near Mostranda, Tjøme


og på veggen i A Taste of China i Torggata, en av de beste stedene for kinesisk mat i Oslo

and on the wall in A Taste of China in Torggata, one of the best places for chinese food in Oslo


disse er ekte, riktignok i et akvarium i dyrebutikken i Dalsbergstien

these are real, though in an aquarium in a shop in Dalsbergstien

4 kommentarer:

Anonym sa...

På fisketur med Arne og Pushwagner. Det er ingen dårlig start på lørdagen. Her har du samlet så mange fine fisker at du har nok til fiskesupoe. ;-)

arne sa...

Hehe, ja det skulle jeg nok lagd i dag, med det været som vi har hatt, typisk fiskesuppevær. Takk for hyggelig hilsen, Anne-Sophie.

VALKYRIEN sa...

Jeg er ikke særlig glad i tagging - men disse var faktisk flotte! Hatt pc-trøbbel noen dager, så jeg har ikke fått sett på siden din. Mange spennende nye bilder og motiver! Som alltid :-)

arne sa...

Takk skal du ha! Ja, jeg syns også de er fine, og det er nok derfor f-eks. fisken på Kielland-døra har fått stå lenge, lenge (altså, ikke fordi jeg liker den, at andre også tydeligvis liker den).