torsdag 19. februar 2009

Flere flasker / more bottles


fra museet på St.Hanshaugen, jeg falt jo for etiketten over, og flaskene under er miniatyrflasker, det er faktisk øl igjen etter så mange år(husk: ikke søl sånt brunt øl i pc-en din!)

in the museum at St.Hanshaugen, I especially fell for the label above, and the bottles below are miniatures, in fact there is beer left after so many years (remember: do not spill brown beer into your pc!)


gamle ølflasker

old beerbottles


og mens jeg er inne på alkohol, denne flaska har nok aldri inneholdt det den lover, chartreuse er et veldig sammensatt brennevin, tror ikke essensen gir full uttelling

a propos alcohol, the bottle below has probably never contained what it promises, chartreuse is a very complex liqeur, this essence is a bad fake, I think

5 kommentarer:

Anonym sa...

Etikett som i nr en har jeg ikke sett før,den var veldig stilig. Ja, øl kan være greit å holde dataen fri for, og det vet vel du en del om Arne. :o) Man blir fort uten data en stund da. Flott post!

God helg :o)

Anonym sa...

Sier meg enig med Rune i at dette er en stilig post. Morsomt at noen tar vare på det gamle og at det finnes sånne som deg dokumenterer det.
Brunt øl er ikke noe PC`er drikker, har jeg skjønt. Ikke kaffe heller, for den saks skyld. Jeg sølte kaffe på PC`en min på jobben for noen år siden og da fant jeg ut det.
Jeg blir forresten litt forvirret av at du skriver museet på St.Hanshaugen. Er det museum eller butikk? Kanskje museumsbutikk? ;-)

Ha en fin fredag, Arne!

arne sa...

Takk skal dere ha. Det er en butikk, Anne-Sophie, St.Hanshaugen Fargehandel som også kaller seg Billakkspesialisten. Innehaveren er en entusiastisk samler. Sjekk lenkene så ser du hvor det er.

I dag hørte jeg om at det finnes et emballasjemuseum et sted i byen, muligens på Bygdøy?

God helg til dere også!

Anonym sa...

Ta en titt her, Arne:

Norsk Emballasje Museum holder til i «Knusle Brug & Auto´s Assorterte Landhandel» på Ulvøya i Oslo.

http://www.siste.no/fakta/article3615028.ece

arne sa...

Flott, det skal jeg sjekke ut, takk skal du ha, Anne-Sophie.