lørdag 28. mars 2009

Denne er lovlig / this one is legal


du finner den i Tøyengata og sameiet har sagt ja til denne piecen, grunnen til det er at kunstneren stiller ut bildene sine i Galleri MAP et par skritt lenger opp i gata. Kunstnerens navn er Rdr.

you find it in Tøyengata and the co-operative said yes to this piece, the reason is that a few steps further up the street Galleri MAP exhibits this artist´s works. The artist´s name is Rdr.


et spennende galleri som veldig gode på rockefoto

an exiting galleri, very good on rock photos

7 kommentarer:

Anne-Sophie sa...

Den er i hvertfall fargerik! Får håpe den ikke blir kludret over.
Jeg leste om utstillingen og har tenkt meg dit.
Ha en fin søndag, Arne!

VALKYRIEN sa...

Det er ikke alt jeg synes er bra med disse tegningene overalt - men du greier å lete opp de som faktisk er fine! Morsom den der!

arne sa...

Jeg syns også det er alt for mye søplete tagging i byen, men jeg er også veldig mot denne null-toleransen.

Har stor sans for gatekunst (som ofte blir ødelagt av tagging). Kunst trenger ikke bare bli vist i gallerier.

Rune sa...

Ja, det bør være rom for kunst som dette, for det finnes mye flott der ute. Denne er et godt eksempel :)

Ståle sa...

Flott, denne. Jeg har egentlig sansen for mye grafitti, men ikkeno sans for tagging. Førstnevnte kan være spennende uttrykksfull kunst, men sistnevnte bare er neandertalatferd. T.o.m. den gang da, lenge før vi kunne kalle oss homo sapiens, drev individer og klattet sitt eget "bumerke" over det som virkelig var vel verd å se. Kilroy was here...
Artig detalj i bybildet, og en flott grafittikunst :-)

arne sa...

Siden du nevner ham, Ståle, er det noen som vet hvor det ble av kilroy? Lenge siden jeg har sett ham. Kanskje til og med før sprayboksens tid. Er han død? Eller flyttet ut av landet pga mye egotagging?

Anonym sa...

Det som er ironisk her, er at ingen av dere skjønner at det (nesten alltid) er de samme folka som tagger og som maler "flotte gjennomførte piecer". Noe som såklart er bra, tags er pent hvis man setter seg inn i det. Fokus på bokstaver, uten at det blir "pyntet opp" og kamuflert i farger og blomster. Som alle liker.