søndag 6. desember 2009

Under Ring3


der trikken stopper på vei opp til Rikshospitalet er det kommet nye piecer, nye for meg i hvertfall

where the tram stops on its way up to Riksshospitalet (the National Hospital), there have appeared some new pieceslitt lenger ned, i Problemveien, finner jeg denne veggen

a little bit further down, in Problemveien, I find this wall5 kommentarer:

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

De dukker opp på de utroligste steder, mye er flott og noe er mindre flott å se på, men de skal ha for sin kreativitet :) Dog sier mange at det forsøpler, men det er jeg ikke enig i, noen av dem kunne kanskje klart å finnemer "passende" steder, men hva passer best? :)

- Fant en i Drammen her forleden også som jeg har på den andre bloggen min hvis du har lyst til å se: http://drammendailyphoto.blogspot.com/2009/11/up-there.html

Anne sa...

Joda, noen er vikelige kunstverk, men så ble nå det første litt vel `skummelt`for den som så Beck på tv sent i går kveld :-)
Morderens signatur du vet...

Ha en superkjekk ukestart Arne.

arne sa...

Jeg tenker, klatre opp den trappa der utenpå siloen, og kanskje om natta... Det fins noen sånne i Oslo også, men trolig ikke så høyt.

Grafittimaler som morder? Er ikke de snille da, Anne?

Ha ei flott uke begge to!

Anonym sa...

Ikke for å være frekk, men en blogg om Oslo burde vel fått med seg at dette er under ring 3, ikke ring 1?

arne sa...

anonym, du har selvfølgelig helt rett, det er Ring3 (riksvei 150) og IKKE Ring1. Jeg skal sporenstreks rette det.

Forresten, bloggen min er ikke bare en Oslo-blogg, den er rett og slett en blogg der jeg etter fattig evne prøver å dele de bildene jeg ser på min vei uansett om det er Oslo eller andre steder i landet. Eller utlandet, som f.eks. Danmark, Sverige og New York.