mandag 30. august 2010

Vann, vann, vann


mye av det i gatene den siste uka, riktig bergensvær har det vært i hovedstaden, med regn og sol om hverandre, og en fantastisk regnbue fredag (dessverre har jeg ikke bilder av den). Og ting tyder på at høsten kommer snart (onsdag er det september). Mye fint med høsten, selvfølgelig. Egentlig er den finere enn våren, men den er også en mellomstasjon til den mørke og kalde tiden, med glatte fortau og nedgravde biler. Denne helgen hadde jeg tenkt meg på sopptur, men den regnet bort. Jeg får håpe på neste helg.


lots of it in the streets last week, real Bergen weather, with rain and sun and a fantastic rainbow on friday, sorry, no pictures. It looks like the autumn soon is here (wednesday it is september). Of course autumn is nice, but it is also a bridge over to the dark and cold season, with icy pavements and snowed up cars. I had hope to pick mushrooms yesterday, but it was too wet. Let us hope for next weekend.7 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Har vært temmelig vått en periode nå, så det var fint med litt sol i dag! Så regnbuen på fredag jeg også, men har ikke bilder jeg heller.

Var en liten tur i Østmarka i går - og da så jeg traktkantareller i ferd med å vokse til. Litt små ennå - men de kommer! :)

Bildene dine viser at selv det våte været kan frembringe fine motiver!

arne sa...

Jeg tenkte faktisk på hvordan regnbuen så ut fra din utsikt.

Jeg fant endel vanlige kantareller i Maridalen for to uker siden og der vet jeg om traktkantareller også (fant to bitte små den gangen).

Fargene blir jo ekstra fine i regnværet. Men det kan være en utfordring å holde kamera tørt.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Vann, vann og atter vann, nå håpe jeg vi har fått nok for en stund :) ... var en tur på skauen i dag, det var en fuktig opplevelse, sølete og vått over alt. Men tur ble det i solskinnet i dag :) Har observert at det plutselig er lite sopp og bær å se, vet ikke om regnet har skylden for det men... Som Valkyrien sier så bringer du fram flotte bilder og motiver fra fuktige dager Arne.

arne sa...

Soppen kommer nok ser du, Rune, når det får tørka opp litt. Etter rapportene jeg har sett, er det bra med både sopp og bær på Østlandet i høst.

Unknown sa...

It's very interesting the last photo in the rain. And the first four are beautiful. But of all the second is exceptional.
Thank you for it.
Continue turning.
dano

arne sa...

Thanks for the nice words, Dano, and welcome to my blog.

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er