mandag 20. juni 2011

Her skal røret ligge


eller rørene, for det blir nok flere under brusteinene på beste Frogner, tror dette er Gabels gate. Fjernvarme og forhåpentligvis nye vann- og avløpsrør, og kanskje andre rør også. Mye graving på Oslo Vest, her er en liten oversikt over gatene som blir gravd opp. En slags street art, dette også.8 kommentarer:

berit sa...

ble litt facinert av fargene her..

arne sa...

Jeg også, særlig det gule, snart kommer de og graver der..

Ståle sa...

Men jeg syns nå vanlig street art er finere. Artig observert, Arne. Aner du hva de ulike fargene betyr? Ulike typer rør?

arne sa...

Jeg leste litt mer nøye i lenken og der står det at det skal legges strømkabler i Gabels gate. Altså ikke fjernvarme og heller ikke nye vannrør. Men hvorfor grønn sirkel og rød stipling? Aner ikke, kanskje noen litt mer gravekyndige der ut vet..

Helt enig i at vanlig street art er finere..

Framed and Shot sa...

Fasinerende - hva fotografen ser og klarer å skape om til kunst, former og farger og lys !! Så kan selv veimerkingen bli vakker :)

arne sa...

Takk skal du ha! Mye spennende å se når man går gatelangs og glaner..

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Hei Arne :) Ja, det er mye rør, men så blir det mange fine steder omsider. (Før det graves opp på nytt,hehe) Du har hatt kamera og bloggen i gang mens jeg har vært borte fra bloggeverden, mange fine bilder å se i arkivet nå.

Ha en fin helg og en riktig god sommer.

arne sa...

Jeg håper de legger ned mer enn strømledninger med det samme, har sett alt for mange tilfeller av at samme gata har blitt gravd opp og fylt igjen flere ganger pga dårlig koordinering.

Jeg skal prøve å holde det gående her på bloggen selv om jeg reiser bort noen uker.

Fint å se deg tilbake, Rune, og god sommer!