onsdag 29. juni 2011

Ærverdig


kan man vel kalle Jørgensens hotell (fra 1744) i Horsens, midt i byen, praktisk (selv uten heis) og med masse barnefamilier. Av den typen der barna løper over alt hele tiden, om dere skjønner hva jeg mener. Lett dysfunksjonelle familier, kanskje, eller bare bortskjemte barn. Har virkelig også opplevd de familiene der ting funker og det blir (veldig) hyggelig for oss andre seinere på denne turen, virkelig forskjellmen staselig både inne og ute 8som dere ser). Kumlokket er selvfølgelig Horsens sitt.


vi har vår russefeiring, med alt utstyret med megarussebusser med megaanlegg rundt omkring i tidlig mai, lenge før eksamen, her er Horsensrussen i fri utfoldelse, på disse lastebilene der de drikker øl fra flaske og roper til oss, god tid etter at alle eksamenene er overstått (studentereksamen, som det heter her)


gutter og jenter på hvert sitt lasteplan, de møtes vel etterpå, håper jeg

2 kommentarer:

Bloggerguy sa...

Jeg tror de stort sett kjører og skriker. Innimellom stopper de og henter opp folk og mer øl.Jeg var nettopp i Odense og erfarte galskapen.

arne sa...

Det inntrykket fikk vi også.

Men det varte jo bare toppen et par dager. Og jeg så ikke noen særlig utagerende festing heller. Antakelig skjer det her også.