søndag 30. oktober 2011

Anne spurte meg


om jeg hadde vært i Botanisk i det siste, så da måtte jeg jo en tur dit i dag for å sjekke status. Så her er noen bilder fra i dag.det er selvføleglig Plaza du ser bak der, og bladene tilhører tempeltreet (ginkgo biloba), et gammelt og nyttig tre, les her

og jeg har jo sett det før, men det slo meg nok en gang at det er mange svære, flotte trær i hagen, som denne bøken (nå fikk jeg plutselig en trang til å dra til Danmark, et yndigt land med brede bøgedette er et urtidstre, metasequoia glyptostroboides, litt gjemt bak annet grønnsvær, rundt 100 millioner år gammelt (ikke dette, da) men så ingen dinosaurer der (da hadde nok Jørn Hurum vært på plass, han holder jo til bare et par hundre meter unna!)


4 kommentarer:

Christine sa...

Masse flotte bilder her Arne.

Flotte fargar.

arne sa...

Takk, Christine

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Hei Arne :) Nå var det lenge siden jeg har vært på besøk hos deg her inne, har hatt en laang bloggpause men forsøker å finne veien tilbake til tastaturet igjen. Har dykket i arkivet dit, og det er ikke mye bloggferie å se her, mye flott, spennende og artig å se her som alltid. Håper alt står bra til med deg.

Fortsatt fin helg.

arne sa...

Fint å høre fra deg, Rune, og takk for hyggelig kommentar.

Må nok sjekke bloggen din, har vært litt slapp med å følge med i det siste. Ellers er alt vel her, kommer rett fra en konsert nå, så det blir nok jobbing med bildene derfra i morgen.

Ha en flott søndag, Rune:)