onsdag 2. september 2009

Gammel stubbe, nytt liv / old stump, new life



alle disse bildene er en enkelt stubbe på St.Hanshaugen, jeg har vist den før

all these pictures is of one single stub at St.Hanshaugen, I have showed it before



sopp i flere farger, mose, disse spirene som jeg ikke vet hva vil bli til og sikkert masse småkryp, en hel liten verden på og inni en enkelt stubbe midt i byen. Oslo er ikke bare asfalt og betong.

fungus in various colours, moss, these sprouts, I do not know what they will become, and sure lots of creepy-crawlies, a whole world on a single stub in the middle of the city. Oslo is more than asphalt and concrete.




noen spor av mennesker også

some traces of humans, too


5 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Fine bilder! Sant som du sier, en liten stubbe inneholder et lite univers i seg selv av liv i forskjellige former! En må bare titte litt etter. :)

Anne sa...

Helt utrolig hva men kan "få ut" av en stamme bare man har tid og litt fantasi!!

Tenk du, så mye mange mennesker går glipp av, de uten kamera, og sikkert menge andre som bare haster forbi i sine fancy treningstøy mens de ser engstelig og på skrå mot pulsklokka si!! he he kvar sin tytt, som vi si oppi her

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Så fine bilder Arne, her har du fanget en hel liten verden med liv og masse inntrykk. Det var mye "rart" å se i noen av bildene, veldig artig å se på alle tingene som dukker opp når man studerer et bilde en stund :) Godt å se at det er mer enn bare asfalt i Oslo. Men det syntes jeg du er veldig flink til å vise fram det det ikke er.

arne sa...

Takk skal dere ha. Med en makro så blir en jo litt nærsynt (som jeg jo er allerede!)

Astri Ulland sa...

-og takk for det!