søndag 20. desember 2009

Et stort løft / a big lift


må forberedes grundig, her i Teatergata i går, selv i en hektisk (og iskald)førjulsby. Det er rett og slett Statsbygg som holder på med R6, altså det er en del av regjeringskvartalet som skal bygges på den tomta der bygget til Bien Sparebank lå. De har forresten flytta over på den andre siden av gata. Noe av det som skal komme i det nye bygget er Miljøverndepartementet, som har holdt til i Akershus festning i mange, mange år.

must be prepared carefully, here in Teatergata yesterday, in this pre-christmas busy (and ice-cold) city. It is Statsbygg working on R6, building new governmental property where Bien Savings Bank were tore down some time ago. They have, by the way, moved just across the street. The new building will among other things house Ministry of the Environment, which has been located at Akershus Castle for many, many years.
4 kommentarer:

Anne sa...

O hildrande du, her gjelder det faktisk å holde tunga rett i munnen ja :-)

arne sa...

Ja, det var litt tøft å se på, imponerende, rett og slett.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Ja, imponerende er ordet Arne. Utrolig hva de får til, ikke trenger de rare plassen i forhold til hva de setter opp heller. Har sett noen slike bli satt opp og demontert for mange årsiden når jeg kjørte, det er utrolig artig å se på.

arne sa...

Og det ar helt ok for dem at jeg svinsa rundt der og tok bilder (men ikke under hengende last!). Burde vel vist avslutningen også, der de satte den på plass, men det var så kaldt, Rune, at det får bli en annen gang..