søndag 17. oktober 2010

Det bygges og bygges / still in construction


på Vulkanområdet. Som jeg har skrevet før, blir dette et veldig spennende sted. Og det er fortsatt hyggelig å se at veggen blir dekorert.

at the Vulkan area. As I have said before, this will become a very interesting place. And still it is nice to see that the walls are being decorated.

5 kommentarer:

Anne sa...

Synes da det er byging overalt i den byen..., bodde på en byggeplass der nede i 2 dager jeg også :-)

Ståle sa...

Spennende å se en ny bygning ta form! Syns du er god til å fange slike glimt fra bymiljøet. Setter særlig pris på all den herlige gatekunsten du tar med til oss som trives inne på bloggen din :-)

arne sa...

Takk, Ståle, så hyggelig at du er innom. Mye bygging, ja visst, jeg kommer snart med mer av det. Og jeg skjønner at det er slitsomt å bo på en byggeplass, Anne. De begynner så tidlig om morraen også!

VALKYRIEN sa...

Det bygges og graves overalt i byen! Her om dagen kom jeg meg nesten ikke hjem fordi Vegvesenet hadde stengt de 2 letteste gatene fra Opsal senter og hjem til meg, på grunn av utbygging av fjernvarme. Jaja - det blir vel bra tilslutt..

Artige bilder, har ikke sett det område der. Og de er oppfinnsomme disse som tegner og forteller rundt omkring. Du er flink til å oppdage dem - de skulle bare visst! :)

arne sa...

Fjernvarme hos dere også, de graver mange steder i sentrum også for å legge de rørene.

Vulkanområdet tror jeg blir veldig spennende, Dansens Hus er der allerede (og Einar Granums kunstskole), men det blir etter hvert flere bra konsertscener og Oslos første mathall.

Jeg tror det er elever fra Granums kunstskole som har lagd disse fuglene og trærne også, i tillegg til resten av bildene på veggene rundt anleggsområdet.